Frank!

Jag trodde först att de små människorna inuti min mobil som jag brukar spela kort med när jag egentligen borde arbeta var mina vänner, och att vi hade kul tillsammans för att få tiden att gå. Idag har det visat sig att så inte är fallet. Där jag först trodde att vi alla spelade på lika villkor, har de tre andra istället ingått en ondskefull pakt med det enda målet att hindra mig från att nå mitt välförtjänta rekord. Det är speciellt en karaktär som får mig att må riktigt dåligt. Han kallar sig Frank och jag misstänker att det är han som är ledaren och fått de andra två enfaldiga spelararna att gå med i sin pakt. Frank har en svart sliskig frisyr och en tom stirrande blick. Han påminner också väldigt mycket om en av zigenarna min mamma brukar umgås med. Hade jag inte vetat att det är på grund av dyra norge-sms mitt kontantkort alltid är tomt, hade jag kunnat svära på att det är han som ligger bakom även detta illdåd. För att skaffa mig en ny mening med att stiga upp på morgonen har jag nu bytt strategi. Istället för att spela för att få poäng kommer jag nu att förvirra mina fd vänner genom att spela irrationellt och på så vis få dem att vända sig emot varandra för att till slut störta sin ledare. Får se vem som skrattar då!

Kommentarer
Postat av: Apan

Fick ett mail från Linus idag. Det var egentligen från hyresvärdinnan och hon var inte nöjd med "vår" flyttstädning. Tror fan att det är dags att lämna Berggränd bakom mig.



Hej!

Jag vet att ni klagade på städningen vid inflyttning jag hade iallafall försökt att städa sen kom det elektriker och smutsade ner jag var i stockholm och kunde inte besikta det hela men för att ni skulle flytta in så fort som möjligt så blev det så. Ni kanske tyckte att ni inte behövde städa eran lägenhet efter detta jag fick städa hela lägenheten ingen hade tagit rent på golven moppen var helt torr och dammsugaren var helt full ni hade nya i stäskåpet det som fanns under soffan och mattan i vardagsrummet var inte kul jag behöver inte skriva ner allt men det tog mig 7 timmar, idag skall jag rensa i soptunnorna allt var kastat i hushållssoporna glas,plast,burkar.

Jag hoppas i fortsättningen att VI bättrar oss vi lämnar som vi vill ha när vi flyttar in.



Kan du vidabefodra detta mail till Joakim o Aron jag har inte deras mailadresser.



TREVLIG SOMMAR!

2008-06-17 @ 18:23:49
Postat av: Anonym

Vacker bild honey! Gillar att du skriver att du e 18! Nog för att du e kort och juvenil men vem försöker du lura!

2008-06-17 @ 18:43:22
Postat av: Apan

Det blir en andra säsong - http://www.sho.com/site/californication/home.do

2008-06-18 @ 01:38:20
Postat av: matilda

din blogg är en öppen chatt!

jag lovar att kolla upp hur man gjorde nu igen för att låsa någon för att läsa ens blogg. säger till när jag fixat det, sen blir du av med aron. kram så länge

2008-06-18 @ 18:13:50
URL: http://mingalna.blogg.se/bodydesign

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0